ساخت سقف پمپ بنزین و پمپ گاز سازه فضاکار به چه صورت است؟
هنگام عبور از کنار پمپ بنزین و پمپ های گاز حتما شما نیز متوجه این موضوع شده اید که دارای ساختار فضاکار هستند. به طور کلی در ساخت پمپ بنزین ها نیاز به تجمل گرایی زیادی نیست اما باید دارای ظاهر چشم نوازی باشند و برای مشتریان جذاب به نظر برسند. بنابراین باید به طور جامع و کامل به ضخامت قاب ، ضخامت ستون های نگهدارنده و رنگ ظاهری آن ها توجه شود. در این مقاله قصد داریم به طور کامل شما را با سقف سازه فضاکار و مزایای استفاده از آن در ساخت سقف پمپ بنزین ها آشنا کنیم.
سازه فضاکار(فضایی) چیست؟
سازه فضایی یا سازه فضاکار یک ساختار خرپای سه بعدی است که دهانه های آن از دو جهت گسترش یافته اند. اعضای این سازه ها تحت تاثیر کشش و فشار قرار دارند. برای ساخت سازه های فضاکار از مدول های یکسان و تکرار شونده استفاده می شود که دولایه به صورت موازی در بالا و پایین سازه قرار دارد.
مزایای ساخت سقف پمپ بنزین با سازه فضاکار
همانطور که مشاهده کرده اید سقف پمپ و پمپ گازها بسیار ساده و منظم است. بدنه اصلی سازه با استفاده از سقف مربعی شکل و ستون ساخته می شود. محیط اطراف این سازه ها با استفاده از پانل های آلومینیومی یا پلاستیکی پوشانده شده اند. صفحه بالایی با استفاده از صفحات رنگی پوشانده شده است و صفحه پایینی مجهز به لامپ های روشنایی و تزئیناتی می باشد.
تمامی قطعات استفاده شده در این سازه به صورت پیش ساخته در کارخانه تولید شده اند و برای نصب در مدت زمان کوتاه مناسب هستند.
مراحل ساخت سقف پمپ بنزین و پمپ گاز با سازه فضایی کدامند؟

مراحل ساخت پمپ بنزین و پمپ گاز بسیار گستره می باشد. اما به طور معمول مراحل اصلی ساخت یک پمپ بنزین عبارتند از:
- لفت کردن
- خالی کردن
- برش قطعات و جوش دادن لب به لب آن ها
- مونتاژ و تنظیم قطعات
- جوشکاری
- کنترل کیفیت قطعات استفاده شده
- رنگ امیزی قطعات
- تقسیم
- بسته بندی درست قطعات
- حمل و نقل ایمن قطعات تا محل نصب سازه
در مهندسی ساخت سقف پمپ بنزین با استفاده از روش سازه فضاکار، پردازش صحیح سازه و فرآیند جوش آن از اهمیت بالایی برخوردار است. به علاوه حساسیت کنترل کیفیت اتصالات جوشکاری نیز بسیار بالا است. چون تکیه گاه ها از فولاد ساخته می شوند و استقامت مناسب آن ها سبب تضمین امنیت پروژه می شود.
فواید استفاده سازه فضاکار در ساخت سقف پمپ بنزین و پمپ گازها
پروژه ساخت سقف پمپ بنزین نیازی به استفاده از میخ های فولادی برای سوراخ کردن ندارد. استفاده از سازه فضاکار همچنین سبب صرفه جویی در زمان ، مواد و کاهش سطح های آسیب پذیر می شود. مجزا بودن قطعات این سازه نیز سبب می شود استفاده از قطعات کمکی کاهش یابد و راحتی را برای پردازش این سقف به ارمغان می آورد.

به دلیل استفاده از جوشکاری برای اتصال قطعات این سازه، استحکام آن بالا می باشد و طول عمر مفید این اسپیس فریم ها طولانی است. هنگام استفاده از این روش احتمال آسیب دیدن قطعات در آب و هوای بد نیز کم می شود. بنابراین پیمانکاران اغلب از این روش برای ساخت پمپ های بنزین و گاز استفاده می کنند. برای بالا رفتن عمر مفید این سازه از سایبان ها استفاده می شود. برای ساخت سقف پمپ بنزین به طور معمول از دو روش گوی جوشی و توپی استفاده می شود.
چرا سقف سازه فضاکار؟
- سهولت جمع آوری و جدا کردن قطعات سازه
- نصب براساس قوانین مهندسی دقیق
- نداشتن هیگونه آلودگی برای محیط و هوا
- بهبود عملکرد و ایمنی بالای سازه
نتیجه گیری
همانطور که گفته شد در ساخت پمپ بنزین ها نیاز به تجمل گرایی زیادی نیست، اما باید دارای ظاهر چشم نوازی باشند و برای مشتریان جذاب به نظر برسند. بنابراین باید به طور جامع و کامل به ضخامت قاب، ضخامت ستون های نگهدارنده و رنگ ظاهری آن ها توجه شود. یکی از روش های ساخت سقف پمپ بنزین ها استفاده از سازه های فضاکار است. مزایای استفاده از این سازه ها عبارتند از: سهولت جمع آوری و جدا کردن قطعات سازه ، نصب براساس قوانین مهندسی دقیق ، نداشتن هیچگونه آلودگی برای محیط و هوا و بهبود عملکرد و ایمنی بالای سازه.
شرکت سازه های فضایی فضا سازه نقش جهان با سال ها تجربه علمی و عملی، مجموعه ای فعال در زمینه مشاوره، طراحی، تولید و اجرای انواع سازه فضایی میباشد.
برای دریافت مشاوره ی رایگان بر روی این لینک کلیک کنید